Agenda

Agenda

=

Individuele vragen; onderwijs- en opvoedopstellingen

woensdag 27 november, vrijdag 29 november en 13 december, 20 december 2019 en 10 en 24 januari 2020
Met vragen over kind, gezin, opvoeding, het vrije kind, het innerlijk kind, moeders en dochters . mail voor een afspraak.

Lees meer over opvoedopstellingen >>

=

Opstellingendag ‘EMOTIES’

woensdag  18 december 2019 – 9.30 tot 14.00 uur.

Emoties kunnen je behoorlijk in de weg zitten.
TE boos, TE onmachtig, TE verdrietig, TE aangeslagen, TE blij. Emoties lijken soms buiten proporties te gaan in bepaalde situaties, thuis, in je gezin, op je werk, op familiebezoek. En dat familiebezoek gaat zich wellicht aandienen komende tijd met alle emoties van dien.

Lees meer >>

=

Opvoeding - onderwijs - kind en gezin; opstellingen

vrijdag 31 januari en 7 februari
13.00 tot 17.00 uur
onderwijs – kind – gezin

.
Heb je een vraag over onderwijs of opvoeding? Kom dan deze middag met je vraag. Middels een systemische blik verhelderen we de situatie en geeft het vervolgens handvatten voor alternatieven en een gezond vervolg voor jou en/of je kind.

=

Open opstellingenmiddag

vrijdagmiddag  3 januari
13.15 tot 17.00 uur

Welkom met je vraag of als representant. Twee of drie opstellingen. Geen speciaal thema vanmiddag. Inzicht in leven en welzijn. Ik onderzoek graag jouw vraag in een familieopstelling.

Lees meer >>

=

Opstellingendag 'zicht op jouw essentiële kwaliteit'

woensdag 22 januari

Tijdens deze dag gaan we opstellingen doen over jouw essentiele kwaliteit. Welke dient zich aan in de opstelling en wat zegt het je? Hoe kan je het inzetten en meenemen als cadeau voor jezelf.

Deelname € 65,-
Waar: Doorn, Dorpsstraat 26.
Tijd: 10.00 – 14.30 uur

Minimaal aantal deelnemers is 6, maximaal 12 personen,

Meer weten? Of opgeven? Dat kan  via de contactknop. Vermeld daarin ook jouw mail en telefoongegevens, dan neem ik snel contact op.

Wil je alvast een plekje reserveren? 
Neem gerust contact met me op >>

=

(W)Onderwijsdagen 'systemisch werken in de klas'

Tweedaagse training: 5 en 19 februari en 4 en 25 maart

Tijdens deze tweedaagse gaan we aan de slag met systemische werkvormen die in de klas in het onderwijs kan uitvoeren. met de kinderen in de klas, met dat ene kind tijdens de remedial teaching of anderszins begeleiding. je krijgt praktische werkvormen met als theoretische onderlegger het systemisch werken. In Denemarken werken ze hiermee onder de noemer PAF, power, focus en attitude. Daar zijn de eerste PAF-scholen al te vinden. Je zal ervaren dat de kinderen meer rust vinden, sterker in hun schoenen staan, zich binnen de groep durven en kunnen uitspreken op een respectvolle manier. Al leerkracht krijg je inzicht in de onderstroom en hoe je deze kan zien zichtbaar kan maken ten goede aan het groepsklimaat. Deze werkvormen zijn het cement in je groep, zorgen voor cohesie en maakt de groep evenwichtiger qua gedrag en de concentratie verhoogt. Natuurlijk ontslaat dit je niet van een heldere, effectieve instructie, didactisch vakmanschap, daar varen kinderen nu eenmaal wel bij. Deze tweedaagse kan tevens op locatie en/of in company worden geboekt.

Deelname € 160,- p.p.  voor 2 dagen, incl koffie en thee. Lunch zelf meenemen.
Waar: Doorn, Dorpsstraat 26.
Tijd: 9.30 – 14.30 uur
inloop: 9.00

Minimaal aantal deelnemers is 6, maximaal 16 personen,

Meer weten? Of opgeven? Dat kan via de contactknop. Vermeld daarin ook jouw emailadres en telefoongegevens onder je bericht, dan neem ik snel contact met je op.

Wil je alvast een plekje reserveren? 
Neem gerust contact met me op >>

=

Persoonlijk traject; ‘Inzicht in leven en welzijn’. Deze vierdaagse, Iets voor jou?

Data: de woensdagen 18 maart, 8 april, 22 april en 13 mei 2020.

Na een succesvolle eerste ronde, is nu de de tweede serie data ingepland. Ben je geïnteresseerd in ‘ontwikkeltraject’, een vierdaagse, waarbij het systemisch werken de basis vormt? 

 

Lees meer >>

=

Individuele consult op afspraak in Doorn of in Soest

Word gelukkiger en krijg inzicht in leven en welzijn. Meer weten? Neem hier contact met me op >>

=

Individuele consult op afspraak in Doorn of in Soest

In november t/m maart werk ik op de vrijdagmiddagen in Doorn i.p.v. de donderdagmiddagen.

Maak gerust een afspraak en
 Neem hier contact met me op >>

Maaike zegt na een opstelling het volgende:

” Wat een mooi inzicht en ik voel me nu zo gedragen: Ik begrijp èn voel nu wat er al die tijd ontbrak, een moeder die mij op kon vangen als ik achterover zou leunen. Die me steun en richting kon geven. Maar door de opstelling van mijn vrouwenlijn, de moeders van de moeders, ben ik erachter gekomen dat ik wel degelijk opgevangen zal worden. Niet door mijn eigen moeder misschien in de eerste plaats, maar door een andere vrouw uit mijn familiesyteem. Hierdoor voel ik me weer een stukje veiliger, gesteund, gesterkt.”

“Dank je wel!
Ik ben zeer blij dat jij op mijn pad bent.”

Rob:

” Dit had ik veel eerder moeten doen. Wat een inzicht. En helemaal niet zweverig. Juist heel helder en duidelijk. Ik wist niet dat mijn gezin van herkomst zoveel invloed had op hoe ik met mijn collega’s om ga. Ik kom zeker eens terug met een vraag. Wat een mooi werk dit!” Voel me krachtiger, steviger, zelfverzekererder.”

“Dank je wel, zeg!
Ik ben blij dat ik me heb ‘laten verleiden’ eens een familieopstelling bij jou te doen.”