Soul-Collage en Opstellingen

Stel je collagekaart eens op!

Soul-Collage-Opstellingen:

Ik verzorg met Anja van Kempen van CollagePraktijken een dag met een bijzondere combinatie: Collages en Opstellingen. Eerst een inspirerende ochtend waarin Anja je meeneemt in het maken van een bijzondere persoonlijke collage-kaart. Wat laat zich zien in jou, zal weerspiegelen op de kaart….. Na de lunch, in de middag voor ieder een persoonlijke opstelling die ik begeleid. Uitgangspunt van de opstelling is de Collage-kaart(en) van die ochtend. De opstelling biedt de kans om de informatie uit de kaart verder te onderzoeken en er mee in gesprek te gaan. Representanten maken het sprekend en voelbaar. Je komt in contact met de innerlijke delen die zich in de Collages laten zien. Ze gaan je helpen in de stappen die je wil zetten in het leven. Voor meer informatie over Collagewerk adviseer ik je deze website:  www.CollagePraktijken.nl.

Belangrijke waarden in mijn werk en mijn leven zijn:

speelsheid en enthousiasme

vrijheid en integriteit

Kwaliteit, verwondering en vooral verbinding!

Mijn gevoel voor humor, relativeringsvermogen en mijn eerlijkheid helpen me in mijn werk. “Ik wind er geen doekjes om, ik ga voor kwaliteit en professionaliteit met tact en geduld.”

Corien zegt over de opstelling het volgende:

Bij het maken van de collages, voelde ik dat de beelden mij kozen, niet andersom. En dat ik ze ook niet gelijk kon duiden. Ik ben creatief behoorlijk geblokkeerd, maar met deze begeleiding kon ik er doorheen bewegen. Tijdens de opstelling kon ik contact maken met de beelden. En kon ik in contact komen met de kwetsbare, verborgen vrouw in mij. Dat heeft tot gevolg dat ik nu beter voor haar zorg en haar overal waar ik ga, met me mee neem. Ik kan je deze workshop echt aanraden! Een heerlijke combi van creatief bezig zijn en heel veel inzicht opdoen in jezelf!