Onderwijs

Zoek je een (onderwijs)coach, die verder kijkt dan alleen dat wat zichtbaar is in je groep in jouw didactiek of pedagogiek?

Die onderzoekt welke krachtenvelden mee spelen, van jou als leerkracht, van de leerling, van de groep, van ouders of het team waarin jij werkt?

Wil je patronen in jouw handelen doorzien, waardoor leef- en leskwaliteit verbeteren? Wil je sparren met een professional die (on the job) kan coachen, die mee denkt en je met plezier en kracht in je werk laat staan?

Neem dan gerust contact.

Leerkrachten

Zicht hebben op jouw patronen en didactisch-pedagogisch handelen? Weer in je leer-kracht staan en werken aan jouw leerkrachtvaardigheden in deze groep?

Wat als passend onderwijs niet past? Welke besluiten kan je nemen? Wat heb jij dan nodig? Dan is een beeldcoachtraject misschien iets voor jou.

Ik kijk met je mee naar de mogelijkheden van beeldcoaching en coaching on the job ten behoeve van het beantwoorden van jouw vragen.

 

Leidinggevenden

Ben jij een leidinggevende die graag jouw leerkrachten in hun kracht zet en in hun ‘leer-kracht’ houdt? Dan kan ik daarin iets voor jou betekenen.
Als (team)leider bied ik een persoonlijk traject waarin jij je vragen onbelast kunt stellen over onderwijs en leiderschap en jouw positie in je team.

Teams

Het doel van teamcoaching is altijd om het team sterker te maken en de gezamenlijke (onderwijs)kwaliteit en samenwerking op een hoger niveau te brengen.

Het verstevigen van het team in jouw organisatie? Effectieve samenwerking en communicatie bevorderen? Zichtbaar krijgen wat er onbewust speelt in jouw team? Handvatten krijgen waar te beginnen met jouw team? Dat kan! Ik werk ten aanzien van teamcoaching middels een teamopstelling (organisatie opstelling) waarbij helder wordt welke dynamieken er spelen in jouw team. Deze helderheid, dit inzicht, is nodig om de vervolgstap te kunnen zetten in vergroten van de effectiviteit en het verhogen van de teamprestatie.

Ben jij leidinggevende of lid van het team en wil je dit onderzoeken?

Nieuwsgierig geworden?

Onderwijs en Opstellingen 

Een familieopstelling geeft helderheid en inzicht in patronen in je leven en werk. Het opstellingenwerk laat zien wat er op een dieper liggende laag speelt en wat invloed heeft op het hier en nu in jouw professioneel handelen. De onderliggende dynamiek kan zichtbaar worden in een familie opstelling en het patroon (de verstrikking genaamd) wordt helder zichtbaar. Zodoende kan je weer stappen zetten in leven en werk, de energie die was geblokkeerd kan weer stromen. Dus ook de energie in je werkend leven. 

Eerst een opstelling bijwonen?

Dat kan. Stel je vraag of geef je op als representant.