Onderwijs

Zoek je een (onderwijs)coach, die verder kijkt dan alleen dat wat zichtbaar is in jouw groep in jouw didactiek of pedagogiek?

Samen met jou als leerkracht, onderzoek ik welke krachtenvelden mee spelen, van jou als leerkracht, van de leerling, van de groep, van ouders of het team waarin jij werkt?

Wil je patronen in jouw handelen doorzien, waardoor leef- en leskwaliteit, effectieve instructies, verbeteren? Wil je sparren met een professional die (on the job) kan coachen, geregistreerd beeldcoach is, die mee denkt en je met plezier en kracht in je werk laat staan?

Wil je zicht krijgen op (ongrijpbare) dynamieken krijgen in jouw groep of in jouw team? Dan is begeleidingssessie, een een mooie middel. Dit kan met en zonder de kinderen.  Zo kan jij zien wat de dynamiek is en wat de kinderen erover zeggen.  Een boeiende en bindende en groepsvormende werkvorm ten behoeve van soiale cohesie en ‘groepskracht’ of ‘positieve groepssfeer’.

Ik geef graag meer informatie.
Neem dan gerust contact.

Leerkrachten

Zicht hebben op jouw patronen en didactisch-pedagogisch handelen? Weer in je leer-kracht staan en werken aan jouw leerkrachtvaardigheden of een goede directe instructie in jouw groep?

Wat als passend onderwijs niet past? Welke besluiten kan je nemen? Wat heb jij dan nodig? Dan is een beeldcoachtraject misschien iets voor jou.

Ik kijk met je mee naar de mogelijkheden van beeldcoaching en coaching on the job ten behoeve van het beantwoorden van jouw vragen.

 

Teams

Het doel van teamcoaching is altijd om het team sterker te maken en de gezamenlijke (onderwijs)kwaliteit en samenwerking op een hoger niveau te brengen.

Het verstevigen van het team in jouw organisatie? Effectieve samenwerking en communicatie bevorderen? Zichtbaar krijgen wat er onbewust speelt in jouw team? Handvatten krijgen waar te beginnen met jouw team? Dat kan! Ik werk ten aanzien van teamcoaching middels een teamopstelling (organisatie opstelling) waarbij helder wordt welke dynamieken er spelen in jouw team. Deze helderheid, dit inzicht, is nodig om de vervolgstap te kunnen zetten in vergroten van de effectiviteit en het verhogen van de teamprestatie.

Ben jij leidinggevende of lid van het team en wil je dit onderzoeken?

Nieuwsgierig geworden?

Onderwijs en Opstellingen

Een opstelling geeft helderheid en inzicht in patronen in je leven en werk. Het opstellingenwerk laat zien wat er op een dieper liggende laag speelt en wat invloed heeft op het hier en nu in jouw professioneel handelen. De onderliggende dynamiek kan zichtbaar worden in een opstelling en het patroon (de verstrikking genaamd) wordt helder zichtbaar. Zodoende kan je weer stappen zetten in leven en werk, de energie die was geblokkeerd kan weer stromen. Dus ook de energie in je werkend leven.

Eerst een opstelling bijwonen?

Dat kan. Stel je vraag of geef je op als representant.