Online training Opvoeden in flow

Rust in je gezin met ‘Opvoeden in Flow’

De Online Training die Rust en Harmonie terugbrengt!

Ben je op zoek naar een manier om die onrust in je gezin te verlichten? Herken je het volgende in je gezin of bij je kind:

·       Woede-uitbarstingen

·       (Nachtelijke) angsten

·       Onverwachts en groot verdriet

·       Geen contact kunnen maken met je kind

·       Je kind lijkt steeds elders te zijn dan in het hier en nu

·       Boze buien aan de eettafel

Kortom, weinig flow te bekennen. Dit had je niet bedacht toen je het ouderschap in dook. Dit kan je als gezonde en sterke weldenkende ouder geheel uitputten. Je loopt in kringetjes rond, je komt er niet uit en je bent de wanhoop nabij.

Wat is er toch aan de hand? Je kan de vinger er maar niet opleggen.

Als je er niets aan doet wordt het alleen maar erger of je houd dit in stand en dat wil je zeker niet. Er MOET iets gebeuren. En weet ook, dit kan je niet alleen en waar moet je dan zijn?

De oplossingen zijn niet in een boek te vinden, wellicht mis je kennis en vaardigheden of moet er iets anders ontdekt of gezien worden.

Vrees niet! Er is een oplossing om die rust in jezelf en aan je eettafel te creëren een het begint hier. Geen slapeloze nachten meer en de rust aan de eettafel keert terug.

Droom je van een gezin waarin rust, begrip en harmonie de boventoon voeren? Wil je de onverwachte uitbarstingen van je kind begrijpen en verminderen? Ben je klaar om als ouder de touwtjes in handen te nemen, je energie te behouden en je frustratie achter je te laten?

Ja, er is een manier waarmee ik met jou aan werk ga, die rust en harmonie doet herstellen. Je kunt weer een gesprek voeren aan tafel, de deuren worden niet meer dicht geslagen en de angsten van je kind zijn verminderd. Bovendien is het helder hoe dit is ontstaan.

Hoe dan?

Stel je voor dat je de geheimen en inzichten van het systemisch werk ontdekt, waardoor de onderstroom in je gezin helder wordt en je blijkt de dynamiek te kunnen veranderen. Wat als je het gedrag van je kind begrijpt en dit de vrede en rust herstelt bij jou als ouder en je kind.

Het is toch zeker zo dat jouw kind en jij als ouder het verdienen om een gezellig en veilig gezin te zijn waarin harmonie en begrip voelbaar en zichtbaar zijn?

Om hierbij hulp te bieden heb ik de speciale introductiecursus ‘opvoeden in flow’ gemaakt, een online aanbod met daarbij de extra optie voor een (gezins)opstelling.

Deze online training, “Opvoeden in Flow, biedt jou:

🌟 De rust aan de eettafel: Ontdek nieuwe mogelijkheden met behulp van handige video’s, opdrachten en handouts.

🌟 Inzicht in de gezinsdynamiek: Je leert anders reageren en je eigen energie wordt vergroot. Je hebt weer zin om leuke dingen samen te doen.

🌟 De Systemische Blik: Leer hoe je de onderstroom in je gezin helder maakt, zodat je jezelf, je kinderen en hun gedrag beter begrijpt.

🌟 Rust en Verbinding: Je ervaart weer rust en verbondenheid met je kinderen en met jezelf en je partner.

Wacht dus niet langer! Dit is jouw kans om de weg naar gezinsrust en harmonie te bewandelen.
Doe mee met deze online training en begin vandaag nog met de transformatie ‘rust in mijn gezin, opvoeden in flow’.

Klik hieronder en start je reis naar een gezin waar rust, liefde, spel en harmonie voelbaar en zichtbaar is.

Ja, ik wil de ‘opvoeden in flow’ introductietraining
mail me dan, dan laat ik je weten wanneer ik je die kan toesturen. 

Normaal vraag ik €97,- voor deze training, je mag nu meedoen voor €47,- .
Mocht je mijn manier van werken eerst willen ervaren, boek dan een gezinsopstelling of een opvoedopstelling. Zie agendag) 

Belangrijke waarden in mijn werk en mijn leven zijn:

Speelsheid en enthousiasme
Vrijheid en integriteit
Kwaliteit, verwondering, verbinding!

“Of je nu geïnteresseerd bent in kennismaking met opstellingenwerk, het onderzoeken van de onderliggende dynamiek in je gezin, of het verder verdiepen van persoonlijke thema’s, bij Rachel ben je in goede handen. Ze is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar groei, begrip en heling.”

Elly zegt over mij het volgende:

“Ik heb me nog nooit zo rijk gevoeld, als herboren.”