Opstellen van het verlangen
IOPT

Interactieve zelf-resonantie

Het verlangen spreekt

Het helend vermogen van je eigen lichaam in een opstelling

De Opstellingen waarbij ‘het verlangen spreekt’, staan in het teken van het opstellen van jouw verlangen. Een verlangen voor jou, jouw leven! Dit spreek je uit en schrijf je op. Voor de woorden kies je representanten, die resoneren op de woorden. Ze geven je inzicht om dit verlangen te leven, ze geven je inzicht in wat er speelt in jou. ‘Ik heb me nog nooit zo rijk gevoeld!, was wat een deelnemer afgelopen keer na haar opstelling ‘ het verlangen spreekt’ uitriep.

Ik werk vanuit het gedachtengoed van Dr. Franz Ruppert. Dr. Franz Ruppert is docent psychologie aan een hogeschool in München in Duitsland. Hij is werkzaam als vrijgevestigd psychotherapeut. Hij ontwikkelde de traumaverwerkingsmethode identiteit georiënteerde psychotraumatheorie en – therapie (IoPT). Deze werkwijze, het ‘opstellen van het verlangen’, wordt gebruikt om trauma’s bewust aan te kijken , los te maken en heelheid in jezelf te versterken. Deze werkwijze van opstellen ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam, het gezonde ik wordt vergroot. Het zijn de woorden die resoneren op en in het lichaam van de cliënt via de resonant (representant) en langzaam inzicht en heling brengen.

Belangrijke waarden in mijn werk en mijn leven zijn:

Speelsheid en enthousiasme
Vrijheid en integriteit
Kwaliteit, verwondering, verbinding!

Tarieven
Een consult van anderhalf uur is € 145,-
Een uur is € 105,-
In een groep, bij een opstellingenmiddag, betaal je €127,- als vraagsteller.

Door het herenigen van innerlijke (afgesplitste) delen, het contact maken met je lijf met wat in jou is, hierdoor kan heling ontstaan. ‘Woorden schieten te kort om dit uit te leggen, het is zo bevrijdend!’ is ook een uitstpraak van een deelnemer van deze werkwijze in het opstellingenwerk. Kom jij je verwonderen over deze manier van werken en schrijf je in voor deze opstellingendag? Welk verlangen zit in jou en wil helder worden?

Je bent van harte welkom.

Mijn gevoel voor humor, relativeringsvermogen en mijn eerlijkheid helpen me in mijn werk. “Ik wind er geen doekjes om, ik ga voor kwaliteit en professionaliteit met tact en geduld.”

Elly zegt over mij het volgende:

“Ik heb me nog nooit zo rijk gevoeld, als herboren.”