Waardevolle inzichten bij TryAngleCoaching

 

“Tjonge wat een reis!
Ik heb twee individuele opstellingen bij Rachel gedaan. Eén over mijn oorspronkelijke gezin en één over mijn huidige gezin, waar ik moeder ben van twee dochters. Beide opstellingen gaven erg waardevolle inzichten. Dit gun je toch iedereen?

Na het helder maken van mijn vraag, leg ik stap voor stap matjes neer in de ruimte, waardoor een inzicht ontstaat in wat er was en hoe het is. Omdat een opstelling tegelijkertijd een organisch proces is, veranderden er matjes van grootte of plek. Ik orden, ik kijk, ik verwonder, het raakt me om mijn systeem zo te zien, het geeft inzicht.

Een eye-opener is dat ik binnen mijn gezin van herkomst totaal op de verkeerde plek stond. Ik ging de zorg op mijn nemen voor mijn ouders. Ik stond er letterlijk tussen. Als jongste zorg ik voor harmonie en maak iedereen blij. En dat kost me nu mijn leven, mezelf. Welke plaats dient mij? Mijn ouders achter mij en mijn oudere broers naast mij. Wat een rust geeft het als je op de juiste plek staat. Daar heb ik wat te bieden.

Het geeft me zo veel helderheid!

Ditzelfde patroon heb ik herhaald in mijn relatie. Ik ging voor iedereen zorgen en cijferde mezelf volledig weg. Wat hoort bij mij en wat hoort bij de ander? Waar zit mijn welbevinden. Deze zoektocht ben ik aangegaan, niet zonder pijn, slag of stoot. Een weg langs herkennen, erkennen, pijnlijke waarheid en zelftrouw. Afscheid nemen van mensen en overtuigingen en liefdevol aannemen van dat wat is met een buiging.

Dus, heb je een vraag, iets waarmee jij worstelt in je leven, iets waar je helderheid op wil, of een patroon waar je juist vanaf wil? Stel dan die vraag eens bij Rachel  van TryAngleCoaching, zij onderzoekt de vraag systemisch en het zal je inzicht en heling geven.”