Vierdaagse LEVENSLUST
systemisch werk en familieopstellingen

Vierdaagse Systemisch werk ‘LEVENSLUST’
‘Inzicht in leven, werk en welzijn’ vanuit systemisch perspectief.

Voor data, check de agenda op deze website.

Tijdens dit traject, deze reis, vergaar je kennis en leer je vaardigheden inzake systemisch werken. Je ervaart aan den lijven wat het systemisch werk voor jou kan betekenen en oplevert. Nieuwe kennis en inzichten en ervaringen kan je inzetten in je werk, het (samen) leven, in het onderwijs en opvoeding, in contact met je partner, contact met je familie. Tools en inzichten in bekrachtigen van persoonlijk leiderschap in jouw leven. Je werkt met persoonlijke vragen en je kijkt naar jouw eigen systeem van herkomst, wat kan je daar uit leren ten positieve voor het hier en nu. De basisprincipes, de oerkrachten, van het systemisch werk komen aan de orde. Tevens man-vrouw, ouder-kind dynamieken, emoties en overgenomen emoties uit jouw systeem en de invloed ervan op jouw dagelijks leven. Welke last draag jij en is eigenlijk niet van jou, maar van je (voor(ouders. Onbewuste patronen die doorbroken mogen worden en je weer lichter doen voelen in leven en werk. Een mooie basis voor vervolgstappen op jouw weg in leven, werk en welzijn.

Investering: € 625,- per persoon voor  vier dagen plus terugkomdag
(Geen BTW).

De groep bestaat uit 8  tot 12 deelnemers.

Waar? Snelliuspad 23b in Amersfoort.

Mail gerust als je al meer wil weten dan stuur ik je uitgebreidere info.

Inschrijven of meer info via de mail: mail@rachelnaron.nl

Belangrijke waarden in mijn werk en mijn leven zijn:

speelsheid en enthousiasme

vrijheid en integriteit

Kwaliteit, verwondering en vooral verbinding!

 

Mijn gevoel voor humor, relativeringsvermogen en mijn eerlijkheid helpen me in mijn werk. “Ik wind er geen doekjes om, ik ga voor kwaliteit en professionaliteit met tact en geduld.”

Anne zegt over mij het volgende:

” Jij hebt mij erg geholpen in mijn eerste jaar als leerkracht.
Ik kwam in een situatie waarbij ik mij letterlijk en figuurlijk tegen de muur gezet voelde.
Wij zijn toen een traject gestart om mij weer sterker te gaan voelen en vooral zekerder.
Na veel oefeningen en inzichten door middel van familieopstellingen en observaties in de klas, kwam er inzicht en lucht.”

“De rust en de duidelijkheid die jij gaf tijdens onze afspraken waren heel fijn. Ook merkte ik dat je dit graag doet en mensen echt wil helpen in hun ontwikkeling als mens en professional.
Na coachingstraject heb ik regelmatig van jouw kennis en expertise mogen gebruikmaken. Ik kan ook nog steeds bij jou terecht met mijn vragen.”

“Dank je wel!
Ik ben zeer blij dat jij en jouw coachingsbedrijf op mijn pad zijn gekomen.”