Workshop familie-opstellingen

Workshop Familieopstellingen in Soest

Zaterdagmiddag 29 juni , 13 juli, 14 september 

Deze middag zal ik een opstelling begeleiden waarbij de vraag uit de groep voortkomt. Misschien komt jouw vraag wel aan de beurt. Of is het een vraag die bij meerderen speelt. Of gaat het over je huisdier, we zijn tenslotte op een ‘biologische balans boerderij’. Daarnaast deel  ik kennis ten aanzien van dit werk en wat het proces laat zien. Tevens doen we enkele miniopstellingen in kleine groepjes. Op naar ‘inzicht in leven en welzijn’.

Indien er weinig aanmeldingen zijn, kan ik individuele consults begeleiden. Neem contact op voor meer info.

Inloop 13.45 uur met thee en chocola, Aanvang 14.00 uur Eindtijd is 17.00 uur.

Kosten 45,00 Euro p.p. bij minimaal 4 aanmeldingen. Anders geldt het tarief voor een individueel constult (95,00 Euro incl. BTW)

Graag contant betalen of het bedrag over maken op NL51 INGB 0752 5335 41 t.n.v. R. Naron ovv opstellingen Derde Erf  en de datum van de middag(en).

Belangrijke waarden in mijn werk en mijn leven zijn:

speelsheid en enthousiasme

vrijheid en integriteit

Kwaliteit, verwondering en vooral verbinding!

 

Mijn gevoel voor humor, relativeringsvermogen en mijn eerlijkheid helpen me in mijn werk. “Ik wind er geen doekjes om, ik ga voor kwaliteit en professionaliteit met tact en geduld.”

Anne zegt over mij het volgende:

” Jij hebt mij erg geholpen in mijn eerste jaar als leerkracht.
Ik kwam in een situatie waarbij ik mij letterlijk en figuurlijk tegen de muur gezet voelde.
Wij zijn toen een traject gestart om mij weer sterker te gaan voelen en vooral zekerder.
Na veel oefeningen en inzichten door middel van familieopstellingen en observaties in de klas, kwam er inzicht en lucht.”

“De rust en de duidelijkheid die jij gaf tijdens onze afspraken waren heel fijn. Ook merkte ik dat je dit graag doet en mensen echt wil helpen in hun ontwikkeling als mens en professional.
Na coachingstraject heb ik regelmatig van jouw kennis en expertise mogen gebruikmaken. Ik kan ook nog steeds bij jou terecht met mijn vragen.”

“Dank je wel!
Ik ben zeer blij dat jij en jouw coachingsbedrijf op mijn pad zijn gekomen.”