Workshop opstellingen

Workshop opstellingen ‘ONDERWIJS & OPVOEDING’

21 juni

Einde van het schooljaar, richting vakantie zijn er altijd onderwerpen die aan het licht komen ten aanzien van onderwijs of opvoeding.  Tegenvallende ontwikkelingen, plotseling ander gedrag, wisselingen van leerkrachten, doublures en gestelde diagnoses. Hoe kan ik as opvoeder het beste besluit nemen over de vervolgstappen voor dit kind. Wat leeft er bij ouders en kinderen en bij leerkrachten. Is alles belicht of zijn er nog onderhuidse spanningen. Genoeg om vragen over te hebben die je graag beantwoord ziet. Kom jouw vraag eens onderzoeken in een opstelling. Een opstelling geeft inzicht in leven en welzijn. Opstandig gedrag kan ineens een taal krijgen, wakker in de nacht heeft ineens een reden en afwezig en dromerig overdag krijgt een plek.

We onderzoeken tijdens deze workshop wat er speelt in de groep aan vragen en gaan middels een systeemopstelling de onderstroom onderzoeken. Welkom ouders, welkom leerkrachten, welkom opvoeders, welzijnswerkers.

Maximaal 12 personen.

Deelname is 45,- per persoon.
Waar? Dorpsstraat 26 in Doorn.
Wanneer? 21 juni van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Inschrijven via de mail: mail@rachelnaron.nl

Inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling.
Betalen op: NL51 INGB 0752 53335 41 t.n.v. R. Naron
o.v.v. je naam, de datum en het thema van de dag.

Belangrijke waarden in mijn werk en mijn leven zijn:

speelsheid en enthousiasme

vrijheid en integriteit

Kwaliteit, verwondering en vooral verbinding!

 

Mijn gevoel voor humor, relativeringsvermogen en mijn eerlijkheid helpen me in mijn werk. “Ik wind er geen doekjes om, ik ga voor kwaliteit en professionaliteit met tact en geduld.”

Anne zegt over mij het volgende:

” Jij hebt mij erg geholpen in mijn eerste jaar als leerkracht.
Ik kwam in een situatie waarbij ik mij letterlijk en figuurlijk tegen de muur gezet voelde.
Wij zijn toen een traject gestart om mij weer sterker te gaan voelen en vooral zekerder.
Na veel oefeningen en inzichten door middel van familieopstellingen en observaties in de klas, kwam er inzicht en lucht.”

“De rust en de duidelijkheid die jij gaf tijdens onze afspraken waren heel fijn. Ook merkte ik dat je dit graag doet en mensen echt wil helpen in hun ontwikkeling als mens en professional.
Na coachingstraject heb ik regelmatig van jouw kennis en expertise mogen gebruikmaken. Ik kan ook nog steeds bij jou terecht met mijn vragen.”

“Dank je wel!
Ik ben zeer blij dat jij en jouw coachingsbedrijf op mijn pad zijn gekomen.”